Termeni si Conditii

Declaram pe proprie raspundere, conform prevederilor art. 4 din HG nr. 1022/2002  ca produsele si serviciile noastre la care se refera prezenta declaratie, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii , nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu SR EN 60950+ A1 +CEI 950 A2,A3, pe baza  avizelor nr. 17/15.01.1997,  21-22/16.01.1997,  37-38-39-40-41-42-43-44-45/17.01.1997 eliberate de Institutul de Cercetare si Proiectare pentru Electrotehnica, Laboratorul de incercari pentru certificarea produselor electrice.

Termenul de garantie se prelungeste cu perioada de timp in care produsul a stat in reparatii.

Prin garantie se intelege testarea echipamentelor si remedierea defectelor reclamate de cumparator, in termenul de garantie, fara plata. Remedierea defectelor se va face la sediul societatii DIGITEK SRL, sau la punctele de lucru ale acesteia.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia de a respecta “Instructiunile de instalare, punere in functiune, utilizare, manipulare si transport”  precizate pe certificatul de garantie.

In cazul PC-urilor garantia se refera la componentele electronice specificate in fisa produsului si nu acopera eventualele modificari hard sau soft facute de cumparator.Garantia nu se refera la integritatea datelor sau programelor stocate in memoria sistemului. Se recomanda cumparatorului sa faca periodic salvari de date pe un suport magnetic extern.

Garantia nu se acorda materialelor consumabile, accesorii sau pentru software nelicentiat care nu functioneaza corespunzator. Garantia nu se acorda pentru parti, componente si subansamble de orice fel  care nu sunt instalate de personalul DIGITEK SRL sau de firme agreate de acesta.

Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greseli care ar putea aparea în legatura cu codurile sau preturile produselor de pe pagina web sau din catalogul tiparit. Unele specificatii tehnice sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ. Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificarii de catre producator a caracteristicilor sau design-ului fara notificarea prealabila a acestora.

Promotiile sunt valabile în limita stocului.